Bouwafwerking

Renovatie & Bouwwerken Vermeiren  BVBA - Brecht - Bouwafwerking

U kunt bij Renovatie & Bouwwerken Vermeiren terecht voor het uitvoeren van allerhande Gyproc- en pleisterwerken, die uiteindelijk de basis zullen vormen van de voltooiing van uw bouwproject. Bouwafwerking in Brecht tot in de precisie.

Doordacht werk voor het beste resultaat

Het is dan cruciaal uw plafond of muur op een correcte manier te laten afwerken. Wij ijveren hierbij voor juiste verhoudingen en bekijken met onze klanten wat de beste oplossing voor de beste prijs is. Wenst u bijkomende wanden of plafonds te plaatsen, bijvoorbeeld voor de inrichting van een zolder, dan vindt u bij ons de juiste vakmannen.

De perfecte buitengevel voor uw woning of bedrijf

Maar ook voor het metselen en schilderen van gevels bent u bij ons aan het juiste adres. Met de nodige vakkennis helpen wij u dan ook een stapje dichter naar de verwezenlijking van uw project. En of u nu droomt van een sfeervolle renovatie van uw gevel of als u uw bedrijfsgebouw een nieuwe look wil aanmeten, door onze aanpak en de juiste keuze van materialen en kleuren leveren wij maximale resultaten.

Wenst u uw buitengevel beter te isoleren en vervolgens te verfraaien ? Dan bieden wij u de juiste buitenbepleistering.

Neem contact op

Aarzelt u dus niet ons te contacteren. Graag verstrekken wij u bijkomende informatie of komen wij langs voor het bespreken van uw project en het maken van een offerte op maat.

Contacteer ons

Renovatie & Bouwwerken Vermeiren BVBA
Bevrijdingsstraat 54
2960 Sint-Lenaarts
België
Ligging
Tel: 0474 21 85 15
ben.rbv@telenet.be
BTW BE0881 537 186
Back to Top