Klinkerwerken

Renovatie & Bouwwerken Vermeiren  BVBA - Brecht - Klinkerwerken

Renovatie & Bouwwerken Vermeiren zorgt ook voor de buitenkant van uw woning, bedrijf, winkel of horecazaak, met onze klinkerwerken in Brecht.

Veel toepassingen, veel keuze

Klinkers zijn een bouwmateriaal dat heel wat toepassingen kent. U kan het gebruiken om een terras aan te leggen, of een wandelpad doorheen uw tuin of omheen ze zwembad. U kan er uw oprit mee verharden. Veel handelszaken gebruiken het om een mooie, goed georganiseerde parking mee aan te leggen. Er zijn klinkers in diverse soorten, maten en kleuren. Hierdoor vindt u steeds de gepaste klinker, voor eender welke stijl of eender welk doel.

Wij nemen alles in handen, voor duurzame kwaliteit

Klinkers moeten uiteraard wel op een correcte manier geplaatst worden. Daarom zorgen wij voor alles. Wij komen met onze machines de grond uitgraven. Vervolgens wordt de juiste ondergrond geplaatst en verhard. Ten slotte leggen wij de klinkers en wordt alles perfect afgewerkt.

Op die manier bent u zeker dat er geen verzakkingen zullen zullen, of dat er plassen zullen ontstaan bij regenweer.

Neem contact op

Bij Renovatie & Bouwwerken Vermeiren in Brecht kan u rekenen op ervaren vakmanschap. Contacteer ons voor meer uitleg of voor een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons

Renovatie & Bouwwerken Vermeiren BVBA
Bevrijdingsstraat 54
2960 Sint-Lenaarts
België
Ligging
Tel: 0474 21 85 15
ben.rbv@telenet.be
BTW BE0881 537 186
Back to Top