Renovatiewerken van woningen, kantoren, winkels, van afbraak tot afwerking

Renovatie & Bouwwerken Vermeiren  BVBA - Brecht - Renovatiewerken

Renovatie & Bouwwerken Vermeiren verzorgt allerhande werken aan privé-woningen, winkels, kantoren en horecazaken. Alle renovatiewerken in Brecht.

Van afbreken en reinigen ...

Zowel het afbreken, vernieuwen, aanpassen of uitbreiden van een bestaande constructie (muren, vloeren, plafonds) behoort hier tot de mogelijkheden. Maar ook voor het afwerken of reinigen van daken of gevels bent u bij ons aan het juiste adres. Op die manier wordt alle optimaal voorbereid.

… tot opbouwen en afwerken

Het vakkundig verbouwen van of het bijbouwen aan bestaande structuren kunt u dan ook gerust aan ons toevertrouwen. Metselwerken en het afwerken ervan zijn immers één van onze specialiteiten, waardoor de werken bijgevolg op korte termijn worden afgerond met een minimum aan overlast. U heeft één aanspreekpunt, die alle verantwoordelijkheid op zich neemt.

Contact opnemen

Wij staan bovendien steeds tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie. Aarzelt u dus niet ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen of een offerte. Wij zijn actief in de provincie Antwerpen, vanuit onze uitvalsbasis Brecht.

Contacteer ons

Renovatie & Bouwwerken Vermeiren BVBA
Bevrijdingsstraat 54
2960 Sint-Lenaarts
België
Ligging
Tel: 0474 21 85 15
ben.rbv@telenet.be
BTW BE0881 537 186
Back to Top