Renovatie En Bouwwerken
Vermeiren

Op Vermeiren kan u
bouwen!
Neem nu contact op.

Geef uw oprit een strakke look met onze bestratingen

Renovatie & Bouwwerken Vermeiren - Bestratingen

Wij zorgen ook voor de buitenkant van uw woning, bedrijf, winkel of horecazaak, met onze professionele bestratingen in Brecht (Sint-Lenaarts). Hierbij hebt u een grote keuze aan materialen, waaronder de klassieke klinkers.

Vloeren voor buiten

Een buitenvloer in klinkers of natuursteen kent heel wat toepassingen. U kan klinkers kiezen of opteren voor natuursteen om een terras aan te leggen, of een wandelpad doorheen uw tuin of rond het zwembad. U kan er uiteraard ook uw oprit mee verharden. Veel handelszaken gebruiken het om een mooie, goed georganiseerde parking mee aan te leggen. Zowel klinkers als natuursteen bestaan in diverse soorten, maten en kleuren. Hierdoor vindt u steeds de gepaste buitenvloer, voor eender welke stijl of eender welk doel.

Aanleg van terrassen

Voor de aanleg van terrassen zorgen wij uiteraard voor alles. Wij komen met onze machines de grond uitgraven. Vervolgens wordt de juiste ondergrond geplaatst en verhard. Ten slotte leggen wij de tegels in klinkers of natuursteen en wordt alles perfect afgewerkt, indien gewenst met bijhorende plinten. Op die manier bent u zeker dat er geen verzakkingen zullen zijn of dat er plassen ontstaan bij regenweer.

Vloer- en tegelwerken

Ook binnenshuis bieden wij graag onze diensten aan. Zo plaatsen wij ook vloeren en wandtegels. U hebt een grote keuze uit keramische tegels en natuursteen. U kiest de materialen en wij zorgen voor een perfecte uitvoering van al uw vloer- en tegelwerken.

Neem contact op

Bij ons in Sint-Lenaarts kan u rekenen op ervaren vakmanschap voor al uw bestratingen. Bekijk alvast enkele realisaties. Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Contacteer ons voor meer uitleg of voor een vrijblijvende offerte.