Renovatie En Bouwwerken
Vermeiren

Op Vermeiren kan u
bouwen!
Neem nu contact op.

Een nieuwe woning met gevelbepleistering

Heeft uw gevel zijn beste tijd gekend en wilt u deze graag vernieuwen zonder te moeten breken? Dan is gevelbepleistering een snelle en betaalbare optie. Bent u op zoek naar een vakman voor een hoogwaardige gevelbepleistering in Brecht (Sint-Lenaarts)? Dan zit u bij ons gegarandeerd goed. U kunt kiezen uit crepi, cementpleister en kalksierpleisters.

Crepi / kalksierpleister

Kiezen voor kalksierpleister of crepi is financieel aantrekkelijker dan een gevelsteen vervangen. In combinatie met isolatie kan u hiervoor subsidies bekomen, wat u zeker zal voelen aan uw energierekening. Kies dus vandaag nog uw buitengevelbepleistering bij Renovatie- & Bouwwerken Vermeiren in Brecht. U wint aan wooncomfort, u wint aan schoonheid en u verdient uw investering snel terug.

Cementpleister

Een andere optie om uw gevel te bepleisteren is cementpleister. Hierbij krijgt uw gevel een cementlaag als extra bescherming tegen de weersinvloeden. Weg alle vuile plekken, uw gevel ziet er weer als nieuw uit. Verder is cementpleister ook uiterst geschikt als plintpleister, vochtwerend en luchtdicht.

Kwaliteit en dat ziet u

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten en vakmanschap. Wij zorgen voor de perfecte isolatie van al uw buitengevels. Dankzij onze jaren ervaring garanderen wij u bovendien de perfecte afwerking.

Neem contact op

Heeft u vragen, wenst u bijkomende informatie of wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact op en wij helpen u graag verder. Bekijk alvast enkele realisaties voor wat inspiratie.